Vállaljuk irodák teljes körű takarítását rendszeresen, vagy alkalmi nagytakarításként, akár felújítás, átadás vagy rendezvény után is. A takarítást az Ön által kért időben végezzük el, hogy ne zavarjuk a napközbeni munkát. Kérheti a műszak előtt kora reggelre, vagy műszak után esti időpontban is, Mi Önhöz és az irodai dolgozókhoz igazodunk. Ne bízza a takarítást alkalmazottaira, mert az sosem lesz olyan, mintha szakember végezné és így az alkalmazottak a saját feladatukra tudnak koncentrálni. A takarítási munkálatok mellet vállaljuk a tisztasági eszközök beszerzését és feltöltését is.

Üzletpolitikánk a legjobb ár-érték arány megteremtése, a minőségi munkavégzés kialakítása, és a Megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás.

Rendszeres irodatakarítás

Miért válasszon minket? Mert a takarítást pontosan, precízen, és diszkréten végezzük. Kollégáinktól alap elvárás, hogy munkáját a legjobb tudása szerint végezze úgy, hogy azzal Ön is maximálisan elégedett legyen. A munka minőségét mi is rendszeresen ellenőrizzük, illetve elégedettségi felméréseket készítünk, hogy Partnereink elvárásait biztosítani tudjuk.

Rendszeres irodatakarítás esetében éves szerződés kötésekor nagy kedvezményeket tudunk biztosítani.

Alkalmi irodatakarítás

Felújították irodáját? Válasszon Minket! Éves nagytakarítást szeretne végezni? Válasszon Minket! Kollégáink elvégzik Ön helyett a munkát. Ha Önnek sürgős a takarítás, akkor akár több takarítót is küldünk, hogy minél hamarabb elvégezzük a takarítási munkálatokat.

Garantáljuk az igényes munkavégzést és az elégedettségét. Amennyiben elnyertük bizalmát, kérem, keressen meg minket a kapcsolat menüben megadott elérhetőségek egyikén, esetleg az árajánlat kérés menüpontban egyszerűen kérhet árajánlatot az adatok megadása után. Amennyiben nem találta a takarítási szolgáltatásaink között olyat, amire Önnek szüksége van, kérem, keressen fel minket és megbeszéljük, mert biztosan tudunk Önnek segíteni.

Kérje ajánlatunkat! Keressen minket bizalommal!

E-mail: [email protected] | Telefonszám: +36 20 330 9070

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right