A lépcsőház takarítása mindig nagy gondot okoz az ott lakóknak, hiszen ha nincs egy állandó takarító, aki azt elvégzi, komoly konfliktusok is kialakulhatnak. Lesz, aki többször takarít, vagy aki csak maga előtt mos fel, másnak ideje nem lesz rá, vagy elfelejti, hogy most Ő a soros a takarítással. De az is lehet, hogy az ott lakó, a kora miatt nem tudja a takarítást elvégezni. Rengeteg oka lehet, amiért érdemes egy céget megbízni a takarítással. Egy takarító cég megbízásánál elsődleges szempont az ár. Ez több mindentől függ: lépcsőház mérete, megrendelt takarítási feladatok, tisztítószer szükséglet, takarítás gyakorisága. Mi minőségi takarítást kínálunk minőségi tisztítószerekkel, és megbízható munkaerővel korrekt áron.

Amennyiben most is cég végzi a takarítást, de nincsenek megelégedve a munka minőségével, esetleg árával, kérjenek árajánlatot Tőlünk.

Ha zöld terület is van a lépcsőházhoz, mi elvégezzük a fűnyírást és sövénynyírást is, ősszel pedig a lehullott lomb összegyűjtését. Téli időszakban hó eltakarítása, síkosság mentesítés.

Kérjen árajánlatot, az semmilyen kötelezettséggel nem jár, és díjmentes.

Kérje ajánlatunkat! Keressen minket bizalommal!

E-mail: [email protected] | Telefonszám: +36 20 330 9070

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right